Zimski vrtovi

Zimski vrt je prostor, v katerem boste našli mir in sprostitev, ki vas bo povezal z naravo in vašo okolico, vam odprl pogled in vas napolnil z novo energijo. Zimski vrt poveča vaš bivalni prostor, polepša izgled vašega doma in mu doda novo vrednost – tako uporabno kot finančno.  

Ker nas morajo zimski vrtovi ščititi pred dežjem, vetrom soncem in mrazom, morajo biti narejeni iz kakovostnih materialov, ki se zaradi teh vremenskih vplivov s časom ne bodo spremenili. Zato za izdelavo zimskih vrtov uporabljamo ALU ali PVC profile, ki so obstojni in zagotavljajo dobro nosilnost, vodotesnost in prilagodljivost ter odlično zvočno in toplotno izolacijo. 

Pri tem vam omogočamo tudi izbiro iz široke palete barv in možnost vgraditve različnih namenskih dodatkov, kot so senčila, ogrevanje, zračenje... Izdelava po naročilu omogoča uskladitev zimskega vrta tako z objektom samim kot tudi z vašimi željami in funkcionalnimi potrebami.

Akcija

 • Sekcijskih garažnih vrat
  s kasetnim motivom
  do razprodaje zaloge

 • Alu vhodna vrata
  z obojestranko prekrivnim
  polnilom debeline 83 mm
  za ceno enostranko
  prekrivnega polnila

  velja do 15.03 2014!

Že veste kaj želite

Ze-veste-kaj-zelite

Potrebujete nasvet

Potrebujete-nasvet

faecebook

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.